OULAISTEN LIIKENNE OY

Oulaisten Liikenne Oy sai alkunsa vuonna 1936 kun Joonas Pirttijärvi aloitti liikenteen linjalla Oulainen-Haapavesi-Piippola. Ensimmäisenä autonaan hänellä oli 14-paikkainen Chevrolet.

Joonaksen esimerkki innoitti muitakin Pirttijärven veljeksiä. Matti Pirttijärvi aloitti liikennöinnin vuonna 1938 Haapaveden ja Nivalan välillä ja Väinö, Otto ja Eino seurasivat kahden vanhemman veljensä esimerkkiä.

Veljekset yhdistivät toimintansa vuonna 1953, jolloin perustettiin Oulaisten Liikenne Oy, joka on sittemmin laajentunut yritysostojen myötä maakunnalliseksi linja-auto- ja matkatoimistopalveluja tarjoavaksi konserniksi.

Oulaisten Liikenne Oy tarjoaa ihmisläheistä ammattitaitoa, jonka ansiosta matkustat turvallisesti ja miellyttävästi. Kuljettajamme ovat asiakaspalvelun ammattilaisia, joista suurin osa on suorittanut kuljettajan ammattitutkinnon. He tuntevat niin kylätiet kuin Euroopan valtaväylätkin.

Tarjoamme täyden palvelun tilausajoja, joiden suunnittelussa auttaa matkatoimistomme Matka-Rasti Oy. Saat halutessasi meiltä kaikki ruokailuista opastuksiin, juna-, laiva- ja lentoliput sekä ulkomaan lomamatkat.

Meiltä löytyy useita täysturistibusseja (14-62 paikkaa), joiden varustukseen kuuluu säädettävät istuimet, suuret jalkatilat, WC, videot / DVD, pöydät,  kahvinkeitin ja ilmastointi. Meillä on myös invabussi käytössä liikuntaesteisille.