Tilausajoja kaikkiin tarpeisiinBaanoilla ja kyläteillä

Lyhyt tai pitkä matka. Pieni tai suuri ryhmä. Meiltä löytyy kaikkiin matkatarpeisiisi oikea ratkaisu.

Hyödynnä matkan suunnittelussa pitkä ja kattava kokemuksemme kohteista, reiteistä sekä käytännöistä. Bussimatkatuotteisiin erikoistunut täyden palvelun matkatoimistomme Matka-Rasti Oy hoitaa luotettavasti kaikki matkaan liittyvät varaukset, liput, lisäpalvelut ja erityistoiveet.

Oikea bussi joka lähtöön
Charter-kalustostamme löytyvät kaikki modernit mukavuutta lisäävät varusteet. Liikuntarajoitteisten matkustajien meillä on myös erityisvarusteltu invabussi sekä useita matalalattiaisia palvelubusseja.

Suurten yleisötapahtumien ja kokousten kuljetukset järjestelyineen edustavat vahvaa osaamistamme. Kapasiteettimme riittää aina, sillä busseja meillä on noin 100.

Turvallisuus, siisteys ja luotettavuus ovat bussiemme tärkeimmät ominaisuudet. Ryhmän viihtyvyyttä ja mukavuutta varten busseissamme on lukuisia lisävarusteita. Esimerkiksi miellyttävä jäähdytysilmastointi, wc, DVD ja korkeatasoiset näytöt, pöydät sekä keittiövarustus.

Kerro meille ryhmäsi koko ja matkasi tiedot, niin valitsemme käyttöösi juuri oikean kokoisen bussin sopivilla varusteilla.