Slide

Palvelumme

 

Tarjottavat liikennepalvelut

Liikennepalvelulain (liikennepalvelulain (320/2017) IV osan 1 luvun 150 §) mukainen tiedonanto.

Oulaisten Liikenne-konserniin kuuluvat yritykset (Oulaisten Liikenne Oy ja Kamusen Liikenne Oy) toimivat henkilöliikenneluvan nojalla ja tarjoavat aikataulunmukaisia liikennepalveluja Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Palvelubusseja ajamme ostoliikenteenä useilla eri paikkakunnilla.

Tarjoamme myös asiakkaille tilausajoja korkeatasoisella kalustolla.

Laatu- ja ympäristöjärjestelmämme on sertifioitu SFS-EN ISO 9001:2015 ja 14001:2015 standardien mukaisesti. Lisäksi konsernillamme on Työ-, Terveys- ja Turvallisuus –järjestelmä -sertifikaatti OHSAS 18001:2007.

Palveluajat ja peruutukset

Asiakaspalvelumme sekä myyntipalvelumme on avoinna arkisin klo 8-16, liikennepalvelut toimivat aikataulujen ja tilausten perusteella ympärivuorokautisesti.

Tilausajot voi myyntiehtojemme mukaan peruuttaa veloituksetta 14 vrk ennen matkan alkua ja sitä lyhyemmät peruutukset sovitaan tapauskohtaisesti.

Reitit ja aikataulut

Reitit ja aikataulut löytyvät Oy Matkahuolto Ab:n nettisivuilta www.matkahuolto.fi

Yhteistyössä lupaviranomaisten ja kuntien kanssa olemme valmiit vastaamaan alueemme liikennetarpeiden muutoksiin.

Matkaliput ja hinnat

Hyväksymme maksuvälineenä Oy Matkahuolto Ab:n liput ja matkakortit sekä käteismaksun.

Kaikissa linjavuoroissa on asiakkaalle kuitin tulostava rahastusjärjestelmä.

Maksupäätteet pankkikorteille käytettävissä tietyillä vuoroilla, joista tiedot löytyvät yrityksemme kotisivuilta ja soittamalla asiakaspalveluumme 08-470263.

Käyttämämme hinnasto löytyy kotisivuiltamme, linjavuoroistamme ja tulosteena toimistolta. Käytössämme on kilometripohjainen hinnoittelu.

Kuulumme Oy Matkahuolto Ab:n informaatiojärjestelmään.

Henkilöstö

Ammattitaitoinen ja osaava henkilöstömme on konsernimme voimavara. Suurin osa henkilöstöstämme on suorittanut linja-autonkuljettajan ammattitutkinnon ja kannustamme heitä lisäopintoihin.

Koulutus on jatkuvaa ja pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja ammattitaitoisesti, mm. sisäisessä koulutuksessa kiinnitetään huomioita liikuntarajoitteisten asiakaspalveluun.

Jokainen kuljettaja on tietoinen konsernin laatu- ja ympäristöjärjestelmästämme.

Kalusto sekä esteettömyys

Kalustomme on pääsääntöisesti seutuliikenteeseen tarkoitettuja tavaratilalla varustettuja linja-autoja. Kuljettajamme avustavat tarvittaessa liikuntarajoitteisia autoon nousussa ja poistumisessa. Kuljettajat antavat myös tietoja jatkoyhteyksistämme ja sekä niiden aikatauluista.

Omat ammattitaitoiset asentajamme ja kuljettajamme huolehtivat päivittäin kaluston siisteydestä, huollosta ja korjauksesta taatakseen matkustajien viihtyvyyden ja turvallisen matkustamisen .

Käytössämme on myös erikoisvarusteltuja linja-autoja, kuten esimerkiksi invavarusteilla varustettuja autoja, näiden käytöstä tiedotamme linjakohtaisesti.

Asiakastyytyväisyys ja palautteet

Asiakkaiden tyytyväisyys on toimintamme perusta.

Laatujärjestelmämme mukaisesti mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti.

Asiakaspalaute auttaa meitä edelleen kehittämään palvelujamme. Olemme kiitollisia niin ruusuista kuin risuista.

Asiakaspalautetta voi antaa nettisivujemme yhteydenottolomakkeen välityksellä, puhelimella tai henkilökohtaisella käynnillä. Palautteet käsitellään ripeästi ja niihin vastataan aina.

Korvaamme asiakkaalle virheellisestä tai puutteellisesta toiminnasta aiheutuvan välittömän haitan. Hinnan palautuksesta ja vahingonkorvauksen suuruudesta sovitaan aina tapauskohtaisesti.