Slide

Työpaikat

Oulaisten Liikenne konsernissa avoinna olevat työpaikat:

Matkatoimistovirkailija

Matkatoimisto Matka-Rasti on Ylivieskassa toimiva yksityinen matkatoimisto, joka on tarjonnut matkatoimistopalveluja jo yli 35 vuotta. Olemme osa Oulaisten Liikenne –konsernia, jolla on käytössään 90 bussia ja palveluksessaan yli 100 henkilöä. Tuotamme oman tuotannon bussimatkoja sekä räätälöimme matkapaketteja bussilla ja lentäen loma- ja liikematkustajille sekä ryhmille. Välitämme myös mm. laiva-, lento- ja majoitusvarauksia ja tuotevalikoimiimme kuuluu muutamia valmislomamatkanjärjestäjiä. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden saada henkilökohtaista palvelua matkaostoksissa. Käytössämme on Winres ja Amadeus järjestelmät.

Pitkäaikaisen virkailijamme eläköityessä, etsimme nyt joukkoomme tuotanto- ja ryhmävirkailijaa jonka vastuulle kuuluu pääsääntöisesti bussi- sekä lentoryhmien suunnittelu, varaaminen ja toteutus. Vastuullesi kuuluu myös esitteiden, mainosten ja markkinoinnin suunnittelu sekä toteutus. Markkinoit myös ryhmämatkojamme asiakastilaisuuksissa ja sosiaalisessa mediassa. Osallistut myös osaltasi matkatoimiston käytännön asiakaspalveluun mm. valmismatkojen ja matkalippujen myyntiin. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii hyvää Suomen ja Englannin kielen osaamista. Eduksi katsotaan muu kielitaito, Amadeus ja Winres järjestelmien sekä matkailualan tuntemus. Henkilönä olet järjestelmällinen, ulospäinsuuntautunut ja myyntihenkinen sekä hallitset yleisimmät sosiaalisen median ja toimiston ohjelmistot.

Lähteä hakemuksesi palkkatoiveineen 2.3.2020 mennessä sähköpostilla henri.hihnala@oulaistenliikenne.fi. Toimi kuitenkin nopeasti sillä aloitamme haastattelut heti ja paikka täytetään kun sopivan henkilö löytyy. Tiedusteluihin vastaa Liiketoimintapäällikkö Liisa Kotka puh. 08-4694 471.

Linja-auton kuljettaja, avoin hakemus

Etsimme jatkuvasti asiakaspalvelutaitoisia linja-auton kuljettajia joukkoomme. Vaatimuksena on D-ajokortti sekä voimassa oleva ammattipätevyys. Kuljettajan työnkuvaan meillä kuuluu myös varikoilla tehtävät autojen huolto-, korjaus- ja siivoustyöt henkilön omien taitojen mukaan.

Asemapaikkoina meillä voi olla esim. Oulainen, Ylivieska, Kalajoki, Raahe, Haapavesi, Haapajärvi tai Paavola.

Arvostamme huolellisuutta, vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta, asiakaspalvelutaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä englannin kielen taitoa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla henri.hihnala@oulaistenliikenne.fi